Kontakt

Program „POĎ A UVIDÍŠ“ bol vytvorený pod garanciou Diecézneho katechetického úradu Bratislavskej arcidiecézy. Spoluautori aj samotný program je otvorený novým impulzom vychádzajúcim z potrieb farností.

Mons. Mgr. Jozef Adamkovič

Autor

Bývalý riaditeľ katechetického úradu BA arcidiecézy, má dlhoročné skúsenosti s katechézou vo farnosti, so zavádzaním inovatívnych katechetických, pastoračných a evanjelizačných programov na oživenie farnosti. Spolukoordinátor inovatívnych programov v diecéze. Je spolutvorca projektu katechézy vo farnosti na Slovensku. V súčasnosti farár v Tomášove.


Mgr. Martina Šipošová

Autorka,

koordinátorka projektu

Metodička Diecézneho katechetického úradu, koordinátorka programu. Má dlhoročné skúsenosti s riadením neziskovej organizácie a katechizáciou vo farnosti. Absolvovala viacero kurzov a výcvikov komunikačných zručností a umenia sprevádzať. 7 rokov sa venuje lektorstvu výchovy k manželstvu a rodičovstvu a sexuálnej výchovy pre mladých a teenagerov v rámci Bratislavskej arcidiecézy.


+421 903 982 542

ThLic. Jozef Vadkerti

Autor

Pôsobí ako farár vo farnosti Bratislava Podunajské Biskupice, vo svojej farnosti spúšťa rôzne inovatívne katechetické, pastoračné aj evanjelizačné programy na jej oživenie, viaceré z nich koordinuje v diecéze. Vstupuje do mediálnej oblasti v rámci katolíckych kanálov, predovšetkým ako odborník na Sociálnu náuku Cirkvi.


Napíšte nám